Disclaimer
 Home Aplicatii Tehnologie Contact Suport Distribuitori 
navigation

  Romania    Belgium  Austria  Italy  Chile 

  Portugal  Netherlands  Russian Federation  Lithuania  Moldova, Republic of 

   

   

  Suport tehnic (9-17)
  021 320 47 07
  LANTEC ROMANIA

  Str. Ing. V. Cristescu nr. 17, et. 1 sector 2,
  021984 Bucuresti
  Romania

  Tel: (021) 320 47 07
  Mobil: 0749 05 44 44
  Fax: (021) 302 89 03
  office@mobotix.ro
  www.mobotix.ro

  RASPUNDERE

  Desi alegem cu mare atentie link-urile catre alte pagini de internet, nu ne asumam nici o responsabilitate fata de continutul acestora. Continutul paginilor de internet ale altor provideri este responsabilitatea directa a acestora.

  POLITICA DE PRIVATIUNE

  LANTEC ROMANIA isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. LANTEC ROMANIA asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman. De asemenea, LANTEC ROMANIA isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai.

  INREGISTRARI

  Site-ul www.mobotix.ro prezinta o colectie de camere live Mobotix din toata lumea pentru a putea arata in direct calitatea imaginii acestora. Camerele apartin unei diversitati de persoane juridice sau fizice si sunt conectate la internet avand drept de acces public. Avand in vedere faptul ca fiecare posesor de camera Mobotix are posibilitatea de a restrictiona accesul public la camera folosind o parola conform instructiunilor din cartea tehnica, consideram ca in lipsa existentei unei parole de acces, titularul isi da acordul in mod tacit ca toate informatiile provenind de la camera sa fie accesate in mod public. LANTEC ROMANIA nu raspunde de folosirea in mod abuziv a imaginilor provenind de la camerele Mobotix accesate prin intermediul acestui site. Ele au doar scop informativ, nu de supraveghere si in consecinta nu inregistreaza. Site-ul retine automat cate o imagine la fiecare ora timp rescriind cele mai vechi de o zi si retine cate o imagine de la pranz. Nu inregistreaza continuu. Aceste imagini statice sunt disponibile in pagina fiecarei camere. Din acest motiv nu putem furniza inregistrari.
   
  search


  News
  28 Oct 2014
  Training

  News
  8 Oct 2014
  MxActivitySensor Clip

  News
  26 May 2013
  5 Megapixel sensor

    Web design   Director Web