MOBOTIX - Sisteme supraveghere - Camere supraveghere IP - Aplicatii
 Home Aplicatii Tehnologie Contact Suport Distribuitori 
navigation

Romania    Belgium  Austria  Italy  Chile 

Portugal  Netherlands  Russian Federation  Lithuania  Moldova, Republic of 

 

 

Suport tehnic (9-17)
021 320 47 07
LANTEC ROMANIA

Str. Ing. V. Cristescu nr. 17, et. 1 sector 2,
021984 Bucuresti
Romania

Tel: (021) 320 47 07
Mobil: 0749 05 44 44
Fax: (021) 302 89 03
office@mobotix.ro
www.mobotix.ro

pdf document

Sistem complet pentru hotel

Un sistem simplu, instalat intr-o ora
MOBOTIX
- solutia optima

Supravegherea video este solutia perfecta de securitate pentru hoteluri, moteluri sau alte cladiri cu scop de recreere si relaxare. Odata cu cererea din ce in ce mai mare pentru camere si spatiu, securitatea oaspetilor, a hotelului si a angajatilor acestuia a devenit mai importanta ca oricand. Un sistem de supraveghere bine ales ofera oaspetilor increderea si siguranta binemeritata.

Fiabilitate si transparenta

Solutia pentru supraveghere si inregistrare video de la MOBOTIX este prietenoasa si ofera imagini de o calitate cu mult mai buna decat alternativele analogice. Faptul ca nu au componente in miscare confera fiabilitate crescuta si, prin urmare, costuri de intretinere zero. Software-ul din camere, precum si MxControlCenter sunt gratuite, iar orice versiune noua poate fi descarcata la fel, fara nici un cost, de pe site-ul www.mobotix.ro, astfel asigurandu-se valoarea investitiei in viitor.

Simplitate, rapiditate

Camerele MOBOTIX fac totul intern, se alimenteaza prin cablul de date si vin standard cu un card microSD de 4GB pe care se stocheaza inregistrari timp de cel putin o zi, la rezolutie maxima. Daca aveti nevoie sa inregistrati o perioada mai lunga, nu mai aveti nevoie decat de un Network Attached Storage (NAS) pentru a stoca informatii timp de minimum o luna. Camera are grija sa mentina inregistrarile in limita spatiului de pe hard-disk stergand automat inregistrarile vechi pentru a face loc celor actuale. Cu 1 TB spatiu de stocare, acopera inregistrarea timp de doua luni sau mai mult. Puteti folosi notebook-ul Dvs. sau orice PC din hotel pentru a vedea imagini live sau inregistrarile. Nu va mai trebuie decat o legatura la internet in hotel si totul e in functiune si vizibil de catre Dvs. prin Internet de acasa sau de pe telefonul mobil.

Mai putini bani, mai multe facilitati.

Mentinerea unui standard de calitate a serviciilor in domeniul hotelier este un lucru greu de realizat si cheltuielile trebuie gestionate cu atentie. Un produs scump este un produs ce nu poate justifica prin pret performanta oferita. In cazul MOBOTIX, nu numai ca acesta costa mai putin, dar acoperind aceeasi zona vizuala cu un nivel mai mare de detalii si o functionalitate incomparabil mai mare decat un sistem de camere analogice sau chiar IP obisnuite, fac solutia MOBOTIX extrem de simpla si eficienta pentru afacerea Dvs.

MOBOTIX: sistem de alarma

Datorita compatibilitatii Voice Over IP a camerelor MOBOTIX, le puteti seta sa va sune pe numarul de telefon in cazul unui eveniment sau sa sunati Dvs. Sau se pot configura sa va trimita e-mail. Sau si una si alta.

MOBOTIX fata de sistemul clasic

In timp ce un PTZ sau un speed-dome clasic costa peste 1000 euro, si asta fara DVR, care costa inca o data atat, acestea se misca si focalizeaza, inregistrand ceea ce vad in momentul respectiv. Daca a ramas focalizat intr-un anumit loc, nu veti avea inregistrari decat de acolo. In restul incaperii nu veti avea inregistrari. Camerele MOBOTIX inregistreaza in permanenta tot ceea ce se petrece in zona lor de actiune si va permit in acelasi timp sa focalizati pe diferite zone atat in direct cat si pe inregistrari. Suna imposibil, dar chiar asa este!

1+1+1+1=1xQ24

Pentru ca are inauntru un mic PC, camera MOBOTIX Q24 poate sa inregistreze imaginea in totalitate in rezolutie de 2048 x 1536 pixel si sa va arate pe PC sau pe telefonul mobil o imagine impartita in 4 ca si cum ati avea 4 camere de supraveghere separate. Pentru ca inregistreaza imaginea nealterata, puteti sa faceti pan, tilt si zoom pe inregistrari pentru a avea detalii maxime.

Test practic

Pentru a te convinge de toate aceste facilitati ale camerei MOBOTIX Q24 viziteaza camera demo live Lantec Office. Intra la Distribuitori si contacteaza cel mai apropiat integrator MOBOTIX pentru a-ti instala un asemenea sistem.


Echipamente folosite
  • Camera MOBOTIX Q24 hemisferica cu rezolutie de 3 Megapixeli - 1 buc.
  • Set tele-alimentare MOBOTIX - 1 buc.
  • NAS 1TB - 1 buc (pentru a inregistra minim doua luni).

 
search


News
28 Oct 2014
Training

News
8 Oct 2014
MxActivitySensor Clip

News
26 May 2013
5 Megapixel sensor

  Web design   Director Web