MOBOTIX - Sisteme supraveghere - Camere supraveghere IP - Aplicatii
 Home Aplicatii Tehnologie Contact Suport Distribuitori 
navigation

Romania    Belgium  Austria  Italy  Chile 

Portugal  Netherlands  Russian Federation  Lithuania  Moldova, Republic of 

 

 

Suport tehnic (9-17)
021 320 47 07
LANTEC ROMANIA

Str. Ing. V. Cristescu nr. 17, et. 1 sector 2,
021984 Bucuresti
Romania

Tel: (021) 320 47 07
Mobil: 0749 05 44 44
Fax: (021) 302 89 03
office@mobotix.ro
www.mobotix.ro

pdf document Sistem de supraveghere pentru santiere

Sistem de supraveghere independent, relocabilMOBOTIX - vedere in ansamblu

Una din aplicatiile foarte utile si eficiente ale sistemului MOBOTIX o reprezinta controlul si supravegherea santierelor de constructii. Datorita conditiilor dure de utilizare industriala, carcasele camerelor Mobotix sunt intarite cu fibra de sticla si rezistente la intemperii, functionand perfect la temperaturi cuprinse intre -30° si +60°C, fapt ce permite instalarea lor in locatii cu mediu ambiant dur.
Imaginile transmise de camera pot fi urmarite pe viu de la orice computer, fara a fi necesar un program suplimentar, browser-ul standard (Internet Explorer, Firefox) fiind suficient.

Beneficii

Timp castigat, costuri reduse
Pe langa imbunatatirea securitatii, prezenta camerelor de supraveghere ajuta in discutiile consumatoare de timp privind etapele constructiei. In acelasi timp cresc productivitatea muncitorilor de-a lungul zilei. In ceea ce priveste costurile de comunicatie cu sectoarele santierului se poate obtine o suprimare a acestor cheltuieli datorita compatibilitatii camerelor MOBOTIX cu sistemul de telefonie VOIP. Un alt avantaj important il constituie atat identificarea furturilor de materiale cat si constatarea si rezolvarea imediata a neconcordantelor.

Instalare usoara
Un sistem wireless cu camere MOBOTIX, pe langa o calitate foarte buna a imaginilor, ofera si o mobilitate sporita, in functie de cerintele de securitate pe care le aveti in fiecare etapa a constructiei.

Prevenirea furtului
Simpla prezenta a camerelor de securitate s-a dovedit a fi o modalitate buna de prevenire a furturilor si identificare in multe cazuri.

Relocare imediata
Supravegherea video a santierelor folosind DVR-uri clasice reprezinta unul dintre cele mai dificile proiecte din cauza suprafetelor mari pe care trebuie trase cabluri. In plus, aceste cabluri nu sunt practice, fiind foarte greu de evitat de catre muncitorii de pe santier. Camerele de supraveghere MOBOTIX permit utilizarea routerelor 3G care ofera acces la Internet prin reteaua de telefonie mobila. Astfel, toate problemele de implementare sunt rezolvate. In plus, orice relocare se face cu mare usurinta: se ridica pur si simplu sistemul si se instaleaza in noua locatie.3G = Mobilitate

Monitorizarea unor locatii indepartate sau mobile poate parea un proiect imposibil. Zone fara conexiune la Internet sau telefon au fost considerate inaccesibile cu tehnica traditionala de supraveghere. Acum, odata cu dezvoltarea retelelor de telefonie mobila cu conexiune la Internet, monitorizarea acestor zone a devenit posibila.
Prin utilizarea protocolului 3G, accesul la Internet este posibil oriunde in zona de acoperire a retelei de telefonie. Recomandam achizitionarea unui abonament de date bussiness Orange, deoarece doar acest provider furnizeaza internet cu adresa rutabila si fixa.
Un ansablu camera de supraveghere - NAS - router 3G reprezinta o solutie ideala pentru multe situatii in care este necesara monitorizarea. Odata instalata si configurata, camera poate inregistra continuu, in functie de evenimente - folosind detectia de miscare - sau poate stoca imagini la o anumita perioada de timp, oferind posibilitatea montarii unui film cu evolutia proiectului de la saparea fundatiei pana la ultimele amenajari.Echipamente folosite
  • Camera MOBOTIX M12 cu rezolutie de 3 Megapixeli - 1 buc.
  • Set tele-alimentare MOBOTIX - 1 buc.
  • Router 3G - 1 buc.
  • UPS - 1 buc.
  • Stick USB - 1 buc. sau NAS 1TB - 1 buc (pentru a inregistra minim doua luni).

 
search


News
28 Oct 2014
Training

News
8 Oct 2014
MxActivitySensor Clip

News
26 May 2013
5 Megapixel sensor

  Web design   Director Web