MOBOTIX - Sisteme supraveghere - Camere supraveghere IP - Aplicatii
 Home Aplicatii Tehnologie Contact Suport Distribuitori 
navigation

Romania    Belgium  Austria  Italy  Chile 

Portugal  Netherlands  Russian Federation  Lithuania  Moldova, Republic of 

 

 

Suport tehnic (9-17)
021 320 47 07
LANTEC ROMANIA

Str. Ing. V. Cristescu nr. 17, et. 1 sector 2,
021984 Bucuresti
Romania

Tel: (021) 320 47 07
Mobil: 0749 05 44 44
Fax: (021) 302 89 03
office@mobotix.ro
www.mobotix.ro

pdf document

Sistem de supraveghere pentru spatii comerciale

ATENTIE: Rezolutie mare!Q24
- vedere in ansamblu
Cind folosesti mai multe camere de supraveghere pentru a monitoriza un spatiu comercial este greu sa recompui perspectiva intregii incaperi. Si pentru ca te intereseaza in primul rand modul in care se desfasoara activitatea cand nu esti acolo, poti sa vezi inregistrarile, dar asta doar fiind in magazin.

Noile functii de post procesare combinate cu rezolutia de 3 Megapixel ale camerei hemisferice MOBOTIX Q24 iti aduc nu numai simplitate in operare ci si o definitie a imaginii care iti da detalii valoroase. Iata ca tehnica folosita in domeniul militar iti poate aduce acum control asupra activitatii propriului magazin.

1+1+1+1=1xQ24
Pentru ca are inauntru un mic PC, camera MOBOTIX Q24 poate sa inregistreze imaginea in totalitate in rezolutie de 2048 x 1536 pixel si sa iti arate pe PC sau pe telefonul mobil o imagine impartita in 4 ca si cum ai avea 4 camere de supraveghere separate. Pentru ca inregistreaza imaginea nealterata, poti sa faci pan, tilt si zoom pe inregistrari pentru a avea detalii maxime.

PTZ, speed-dome sau Q24
Un PTZ sau un speed-dome clasic costa peste 1000 euro, si asta fara DVR care costa inca o data atat. Mai mult, acestea se misca si focalizeaza inregistrand ceea ce vad in momentul respectiv. Daca au ramas focalizate pe intrare, nu vei avea inregistrari decat de acolo. In restul magazinului nu vei avea inregistrari. Camera MOBOTIX Q24 costa sub 1000 euro si inregistreaza in permanenta tot ceea ce se petrece in tot magazinul si iti permite in acelasi timp sa focalizezi pe diferite zone atat in direct cat si pe inregistrari.  

Un sistem simplu, instalat intr-o ora

Camerele MOBOTIX fac totul intern, se alimenteaza prin cablul de date si vin standard cu un card microSD de 4GB pe care se stocheaza inregistrari timp de cel putin o zi, la rezolutie maxima. Daca ai nevoie sa inregistrezi o perioada mai lunga, nu mai ai nevoie decat de un Network Attached Storage (NAS) pentru a stoca informatii timp de minimum o luna. Camera are grija sa mentina inregistrarile in limita spatiului de pe hard-disk stergand automat inregistrarile vechi pentru a face loc celor actuale. Cu 1 TB spatiu de stocare, acopera inregistrarea timp de doua luni sau mai mult. Poti folosi notebook-ul tau sau orice PC din hotel pentru a vedea imagini live sau inregistrarile. Nu iti mai trebuie decat o legatura la internet in magazin si totul e in functiune si vizibil prin Internet de acasa sau de pe telefonul mobil.


 

Mai mult timp liber

Deoarece poti vedea in direct de pe PC-ul de acasa, din concediu sau de pe telefonul mobil imagini in direct sau inregistrari, vei petrece mai putin timp in magazin sa te asiguri ca activitatea este la nivelul cerintelor tale. Astfel vei sti daca personalul tau citeste presa cand ai clienti in magazin sau daca deschide si inchide magazinul la ora la care trebuie. Daca un client doreste sa beneficieze de reducere 100%, cumparand fara sa plateasca, rezolutia imensa a camerei Q24 iti da detalii ale fetei suficiente pentru ca accesta sa poata fi identificat de politie.

Q24: sistem de alarma

Datorita compatibilitatii Voice Over IP a camerei MOBOTIX Q24, o poti seta sa te sune pe numarul tau de telefon in cazul in care detecteaza miscare in intervalul in care magazinul este inchis. Sau sa-ti trimita e-mail. Sau si una si alta.

Extindere si schimbari fara limite

In cazul in care maresti suprafata magazinului si ai zone neacoperite, pur si simplu mai adaugi o camera Q24. Restul sistemului e compatibil. Iar daca te muti in alta locatie, demontarea si montarea in noua locatie sunt tot treburi de cate o ora.

Mai putini bani, mai multe facilitati.

Mentinerea unui standard de calitate a serviciilor in comert este un lucru greu de realizat si cheltuielile trebuie gestionate cu atentie. Un produs scump este un produs ce nu poate justifica prin pret performanta oferita. In cazul MOBOTIX Q24, nu numai ca acesta costa mai putin, dar acoperind aceeasi zona vizuala cu un nivel mai mare de detalii si o functionalitate incomparabil mai mare decat un sistem cu 4 camere analogice sau chiar IP, il face pe Q24 extrem de eficient pentru afacerea ta.

Test practic

Pentru a te convinge de toate aceste facilitati ale camerei MOBOTIX Q24 viziteaza camera demo live Lantec Office. Intra la Distribuitori si contacteaza cel mai apropiat integrator MOBOTIX pentru a-ti instala un asemenea sistem.


Echipamente folosite
  • MOBOTIX Q24 3 Megapixeli - 1 buc.
  • Set tele-alimentare MOBOTIX - 1 buc
  • NAS 1,000 Gbyte - 1 buc

 
search


News
28 Oct 2014
Training

News
8 Oct 2014
MxActivitySensor Clip

News
26 May 2013
5 Megapixel sensor

  Web design   Director Web